Akció!

CARDIOTENSIVE: Vérnyomás-kontroll kapszula

Original price was: 22 800 Ft.Current price is: 11 400 Ft.

A Cardiotensive vérnyomás-kontroll kapszula egy természetes összetevőkből álló étrend-kiegészítő, amely hozzájárul a vérnyomás normalizálásához és a szív- és érrendszer egészségének megőrzéséhez. Természetes összetevői révén segít csökkenteni a magas vérnyomást és támogatja az érrendszer egészséges működését.

  • Vérnyomás-szabályozás: Segít normalizálni a magas vérnyomást.
  • Szív támogatás: Támogatja a szív egészségét és működését.
  • Érrendszer védelem: Javítja az érrendszer egészségét.
  • Antioxidáns hatás: Csökkenti az oxidatív stresszt.
  • Koleszterinszint: Segít fenntartani az egészséges koleszterinszintet.

 

Leírás

Fedezze fel a Cardiotensive kapszulákat, amelyek természetes megoldást kínálnak a magas vérnyomás kezelésére. Ezek a kapszulák kizárólag természetes összetevőkből állnak, és célzottan kezelik a magas vérnyomás öt fő okát. A Cardiotensive vérnyomás-kontroll kapszula segít normalizálni a vérnyomást, javítani a keringési rendszert, és csökkenteni a szívproblémák és az érelmeszesedés kockázatát.

 

Főbb összetevők:

  • Galagonya (Crataegus monogyna): Hatása a szív- és érrendszerre különösen előnyös a Cardiotensive készítményben. A galagonya hatóanyagai közvetlenül befolyásolják a szívizom munkabírását, tágítják az ereket, javítják a vérellátást és a szívösszehúzódások erősségét. Növelik a koszorúerek véráramlását, simaizom-ellazító hatásuk pedig csökkenti a feszültséget és az erős szívdobogást1. Képesek meggátolni az anginás rohamokat is
  • Fokhagyma (Allium sativum): A Cardiotensive termékben számos pozitív hatással bír a szív- és érrendszerre. A fokhagyma allicin nevű hatóanyaga révén hozzájárulhat a vérnyomás csökkentéséhez, az érrendszer egészségének megőrzéséhez és a koleszterinszint optimalizálásához. Az allicin értágító hatása segíthet a vér áramlásának könnyítésében, ezáltal csökkentve a vérnyomást és elősegítve a szív egészséges működését. A fokhagyma antioxidáns tulajdonságai révén védelmet nyújthat a sejtkárosodás ellen, és hozzájárulhat a szívbetegségek kockázatának csökkentéséhez.
  • Burgonya (Solanum tuberosum): A Cardiotensive termékben a burgonya hatása elsősorban a káliumtartalmának köszönhető, amely segíthet a vérnyomás szabályozásában. A kálium fontos szerepet játszik a szív egészségének fenntartásában, mivel hozzájárul a nátrium kiürítéséhez a szervezetből, ezáltal csökkentve a vér térfogatát és a vérnyomást. A burgonya héja különösen gazdag ebben az ásványi anyagban, ami hozzájárulhat a magas vérnyomás kezeléséhez és a szív- és érrendszer egészségének támogatásához.
  • Fekete ribizli (Ribes nigrum): Hatása a Cardiotensive termékben a szív- és érrendszerre gyakorolt jótékony hatásain keresztül érvényesül. A fekete ribizli gazdag C-vitaminban, amely hozzájárulhat a szív- és érrendszeri betegségek megelőzéséhez és kezeléséhez, valamint erősítheti a hajszálereket. Emellett a fekete ribizli antociánokban és flavonoidokban is bővelkedik, amelyek antioxidáns hatásuk révén segíthetnek a szabadgyökök elleni védelemben és az érelmeszesedés megelőzésében.
    A fekete ribizli további hatóanyagai, mint például a GLA típusú omega-6 zsírsav és a kálium, szintén hozzájárulhatnak a szív egészségének megőrzéséhez. Ezek az összetevők segíthetnek a szív sejtjeinek védelmében, a vérlemezkék rendellenes összetapadásának gátlásában, és a vérnyomás csökkentésében.

 

Legfontosabb Tulajdonságok

  • Vérnyomás-szabályozás: A Cardiotensive segít a magas vérnyomás kezelésében, csökkentve a szív- és érrendszeri kockázatokat.
  • Szív támogatás: A galagonya és fekete ribizli összetevők támogatják a szív egészségét és javítják a szívizom összehúzódását.
  • Érrendszer védelem: A fokhagyma természetes módon tágítja az erek falait, segítve a vér könnyebb áramlását és csökkentve a vérnyomást.
  • Antioxidáns hatás: Az antioxidáns tulajdonságok segítenek csökkenteni az oxidatív stresszt, amely szerepet játszhat az erek károsodásában.
  • Koleszterinszint kiegyensúlyozása: A Cardiotensive egyes összetevői segíthetnek az egészséges koleszterinszint fenntartásában.

 

A magas vérnyomás szövődményei közé tartozhatnak a stroke, a szívroham, a szívelégtelenség, a vesekárosodás, az aorta és az alsó végtagok artériáinak meszesedése. A Cardiotensive vérnyomás-kontroll kapszula segíthet csökkenteni az ateroszklerózis, a szívkoszorúér-betegség, a stroke, a szívinfarktus és a trombózis kialakulásának kockázatát, és hasznos lehet a szívroham utáni felépülés időszakában is.

 

A Cardiotensive célja, hogy természetes módon segítse a magas vérnyomás kezelését, és támogassa a szív- és érrendszer egészségét. Mindig tájékozódjon a termékkel kapcsolatban, és kövesse az egészségügyi szakemberek tanácsait a biztonságos és hatékony használat érdekében.

 

Vásárlás és Árak:

  • Könnyű Vásárlás: A termék megvásárolható a hivatalos weboldalon keresztül.
  • Kedvezményes Ár: 50%-os árkedvezménnyel, 22 800 Ft helyett 11 400 Ft-ért kapható.
  • Kényelmes Fizetés: Utánvétes fizetési lehetőség az átvételkor.

 

Cardiotensive – A hosszantartó egészségéért.

 

Ez a termékleírás kizárólag tájékoztató jellegű és nem helyettesíti a szakorvosi tanácsot. A termék használata előtt mindig kérjen tanácsot egészségügyi szakembertől, különösen ha már más gyógyszereket is szed, vagy ha allergiás vagy érzékeny bármely összetevőre. A termék hatékonysága egyénenként változhat, és nem garantálja a tünetek megszűnését. Ne használja a terméket orvosi diagnózisra, kezelésre vagy gyógyításra. A termékleírásban szereplő információk nem minősülnek orvosi tanácsnak.

További információk

Termék

CARDIOTENSIVE Olive Leaf Extract Formula

Márka

Adagolási forma

Tabletta

Ingredients

Viscum album L., Crataegus monogyna jacq., Olea europea L., Allium sativum L., Valeriana officinalis L.,Hydroxyropylmethylcellulose, Cellulose, Glycerin, Safflower, Radish, Apple, Black Currant, Sweet Potato, Cherry, Maltodextrin, Citric Acid, Silicon Dioxide, Magnesium Salts of Fatty Acids, Mono- and Diglycerides of Fatty Acids

Mennyiség

20 db

Gyártó

Használat

Cardiotensive vérnyomás-kontroll kapszulák használata:

  • Napi Bevitel: Minden nap vegyen be két Cardiotensive tablettát vízzel.
  • Kúra Időtartama: A legjobb eredmények érdekében folytassa a kúrát három hónapon keresztül.
  • Adagolás: Ne haladja meg a javasolt napi mennyiséget.
  • Személyre Szabott: A tabletták szedése az Ön egyéni igényei szerint folytatható.
  • Utasítások: A csomagolás részletes tájékoztatást nyújt a használatról.

Ellenjavallatok:

  • Különleges Körülmények: Terhesség vagy szoptatás idején, valamint bizonyos krónikus betegségek fennállása esetén különösen fontos az orvosi konzultáció.

Fontos megjegyezni, hogy bár a termék természetes összetevőket tartalmaz, a mellékhatások lehetőségét nem zárhatjuk ki, és minden egyes személy reakciója eltérő lehet.

Ingredients: Viscum album L., Crataegus monogyna jacq., Olea europea L., Allium sativum L., Valeriana officinalis L.,Hydroxyropylmethylcellulose, Cellulose, Glycerin, Safflower, Radish, Apple, Black Currant, Sweet Potato, Cherry, Maltodextrin, Citric Acid, Silicon Dioxide, Magnesium Salts of Fatty Acids, Mono- and Diglycerides of Fatty Acids 

Ez a termékleírás kizárólag tájékoztató jellegű és nem helyettesíti a szakorvosi tanácsot. A termék használata előtt mindig kérjen tanácsot egészségügyi szakembertől, különösen ha már más gyógyszereket is szed, vagy ha allergiás vagy érzékeny bármely összetevőre. A termék hatékonysága egyénenként változhat, és nem garantálja a tünetek megszűnését. Ne használja a terméket orvosi diagnózisra, kezelésre vagy gyógyításra. A termékleírásban szereplő információk nem minősülnek orvosi tanácsnak

Megrendelés

Megrendelési Folyamat:

A Cardiotensive termék jelenleg nem kapható a hagyományos gyógyszertárakban vagy drogériákban! A termék kizárólagosan a gyártó hivatalos weboldalán rendelhető meg. Ez a döntés lehetővé teszi a gyártó számára, hogy közvetlenül Önöknek kínálja a legfrissebb termékinformációkat és a legjobb árakat.

A Cardiotensive megrendelése során a gyártó kiemelt figyelmet fordít minden egyes vásárlójára. A megrendelési folyamat első lépése, hogy kitölti az adatlapot, ahol csak a nevét, és telefonszámát kérik el. Ezt követően a gyártó részéről egy személyes tanácsadó fogja Önt felhívni, hogy minden részletet pontosan egyeztessen. Ez lehetőséget biztosít arra, hogy bármilyen kérdést feltehessen a készítménnyel kapcsolatban, és teljes körű tájékoztatást kapjon a megrendelés menetéről. Ezáltal Ön a lehető legjobb szolgáltatást kapja.

  1. Kattintson a „CARDIOTENSIVE – megvásárlása 50% kedvezménnyel” gombra: A gyártó hivatalos megrendelési oldalára jut
  2. Töltse ki a megrendelési adatlapot: Csak a nevét, és a telefonszámát kell megadnia
  3. Válaszoljon a személyes tanácsadója hívására: Pontosítani fogja a címmel kapcsolatos adatokat és válaszol minden felmerülő kérdésére
  4. Fizesse ki az átvétel során: Nincs szükség előreutalásra, csak akkor fizet, ha megkapta a csomagot

Customer Reviews

Based on 48 reviews
90%
(43)
8%
(4)
2%
(1)
0%
(0)
0%
(0)
J
Jankovics Tamás
Egészségügyi állapot: Szorongás, stressz
Használat ideje: 3 hónapja
A Cardiotensive segített a stressz kezelésében!

Munkahelyi nyomás és mindennapi aggodalmak miatt gyakran éreztem szorongást. Mióta szedem a Cardiotensive-t, érzem, hogy a stressz szintem csökkent, és könnyebben kezelem a mindennapi kihívásokat.

S
Sebestyén Anna
Egészségügyi állapot: Magas vérnyomás
Használat ideje: 6 hónapja
A Cardiotensive számomra igazi életmentő!

Már évek óta magas vérnyomással küzdök, és ez a termék valóban csökkentette a vérnyomásomat. A szívem erősebbnek érzem, és a kapszulák könnyen lenyelhetők.

S
Sárközi-Tóth Petra
Egészségügyi állapot: Magas koleszterinszint, szívproblémák
Használat ideje: 1 éve
Egy lépéssel a szív egészségéért

A Cardiotensive rendszeres használatával csökkent a koleszterinszintem, és általánosságban jobban érzem magam. A termék könnyen beilleszthető a napi rutinomba, és, hozzájárul a szív egészségének megőrzéséhez. Nagyon elégedett vagyok a Cardiotensive hatásával és mindenkinek szívből ajánlom.

S
Szabadi Lóránd
Egészségügyi állapot: Szívritmuszavar, fáradtság
Használat ideje: Kb fél éve
Visszanyertem az energiámat

A Cardiotensive használata óta kevésbé érzem magam fáradtnak, és a szívritmuszavarom is ritkábban jelentkezik. A termék természetes összetevői, mint a fokhagyma és a hibiszkusz kivonatok, pozitív hatással vannak a szívemre és az általános közérzetemre. Meg vagyok elégedve a termékkel és ajánlom azoknak, akik hasonló tünetekkel küzdenek.

K
Kiss Balázs
Egészségügyi állapot: Magas vérnyomás, stressz
Használat ideje: 8-9 hónapja
Stabil vérnyomás, nyugodtabb napok

A Cardiotensive használata óta jelentősen javult az életminőségem. A magas vérnyomásom stabilizálódott, és a stresszes napokon is nyugodtabbnak érzem magam. A termék természetes összetevői hozzájárultak az egészségem javulásához. A könnyű adagolhatóság és a mellékhatások hiánya miatt bátran ajánlom a Cardiotensive-t mindazoknak, akik hasonló egészségügyi problémákkal küzdenek.